Openbare lezing Odd Fellow

Apeldoorn - Op dinsdagavond 10 maart houden de Odd Associates een lezing. Deze maakt deel uit van een serie van 8 open avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows. De lezing wordt gehouden door Adi de Ruiter-Van den Brand en heeft als titel: -Rollen spelen of zijn-

Je hoort het acteurs of actrices wel zeggen: “die rol was me op de huid geschreven!” Maar ook: “wat heerlijk om een keer een totaal andere rol te spelen! Kan ik een keer een andere kant van mezelf laten zien”. Adi zal spreken over de rollen die we spelen in ons dagelijks leven. Vaak spelen we veel rollen. Natuurlijk is er een verschil met de rollen die acteurs spelen. Wij hebben te maken met de sociale rollen. En, als het goed is, “spelen” we die niet. Al die rollen bij elkaar zijn onze persoonlijkheid, zou je kunnen zeggen. Er zijn momenten waarop er een conflict kan ontstaan tussen onze rollen.

De lezing vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis en na afloop is er volop gelegenheid tot discussie onder het genot van een hapje en een drankje.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden