Workhop Mindfulness bij Stichting Kleef

Deventer - Wie met kanker wordt geconfronteerd, kan wat voorheen vanzelfsprekend en zeker was, de vanzelfsprekendheid verliezen.

Iedereen staat voor een onzekere periode die allerlei gevoelens en vragen met zich mee brengt: angst, piekeren, onrust, pijn, nieuwe grenzen, hoe ben ik daar altijd mee om gegaan en helpt dat nu ook? Mindfulness neemt de vragen en gevoelens niet weg maar kan u helpen anders om te gaan met dingen die er zijn.

De workshop van 6 bijeenkomsten van een uur, wordt u door een gekwalificeerde en ervaren trainer mindfulness aangeboden. De trainer heeft ervaring in het begeleiden van mindfulness bij mensen die met kanker worden geconfronteerd. De training is een verkorte afgeleide van de originele 8 weekse mindfulness training. De belangrijkste aspecten uit de training komen aan bod.

Voor meer informatie of opgave kunt u bij het inloophuis binnenlopen (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen via telefoonnummer (055) 5762676.

Voor wie: voor mensen die kanker hebben en naasten

Wanneer: maandag 2, 9, 16, 23 maart en 6, 20 april 2020

Tijd: 9.30–10.30 uur

Docent: Suzan Biezeman

Kosten: € 24,-

Aanmelden: Voor meer informatie of opgave kunt u bij ons langskomen in het huis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of ons bellen via telefoonnummer 055-5762676.

Meer berichten