Foto: MIRIAM PLAGGENBORG

Zoeklicht-jubileumavond in Apeldoorn

Apeldoorn - Het Zoeklicht bestaat 100 jaar! Om met zoveel mogelijk mensen dit jubileumfeest te vieren, maken zij een rondtour door alle provincies van Nederland.

Vanaf oktober start de tour en zullen er mooie avonden gehouden worden met woord en zang. Theo Niemeijer zal spreken over het thema 'Hem blijven verwachten' en Joke Buis verleent haar muzikale medewerking. Op 6 februari komen zij in Apeldoorn (De Basis, Condorweg 1). Het feestelijke programma begint om 20.00 uur, met voorafgaand inloop vanaf 19.15 uur. Er is gelegenheid elkaar te ontmoeten met een kopje koffie/thee en u kunt dan ook de boeken- en infokraam van Het Zoeklicht bezoeken. De toegang is gratis.

Naast het mede oprichten van de NCRV, het samenstellen van de zangbundel en het organiseren van talloze evangelisatiebijeenkomsten, begon Johannes de Heer op 1 juli 1919 met het tijdschrift Het Zoeklicht. Zijn doel was de bijbel te onderzoeken en te letten op de tekenen van de tijd. Het blad is in de loop der jaren naar deze tijd aangepast en ziet er modern en
eigentijds uit. De inhoud is echter gelijk gebleven. 

Meer informatie is te verkrijgen via www.zoeklicht.nl of via 0343 – 41 33 00. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden