Stefan Ruijgrok Fotografie

Musicalproject voor kinderen in Apeldoorn: word een musicalster in 4 dagen!

Apeldoorn - De wandel- en zwem 4-daagse kent iedereen wel. Wat zou er gebeuren als zang, dans en spel in een 4-daagse samenkomen? Jazeker, de Musical4daagse!

Inmiddels is de Musical4daagse in Nederland een begrip. Zij werken samen met 10 grote theaters o.a. Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem, Theater de Flint in Amersfoort, Parktheater Eindhoven, KAF Almere & Theater Singer Laren. Deze voorjaarsvakantie is de Musical4daagse ook in Orpheus Apeldoorn.

Vier dagen zingen, dansen en acteren met als afsluiter een échte voorstelling voor een publiek van familie en vriend(inn)en.

Het unieke concept geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie een intensieve musicaltraining te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical voor op het toneel!

De Musical4daagse in samenwerking met Orpheus Apeldoorn. De Musical4daagse zal deze voorjaarsvakantie in samenwerking met Orpheus Apeldoorn worden georganiseerd. Zowel de repetities als de presentaties vinden plaats in Orpheus Apeldoorn.

Voor wie?

Iedereen met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen van 6 tot 12 jaar kunnen zich aanmelden voor de Musical4daagse van 24 februari t/m 27 februari. Inschrijven kan 10 februari via de website: www.musical4daagse.nl. Let op, er is maar beperkt plaats! Kosten voor 4 dagen: €137,95

Wat vonden oud-deelnemers?

Fenna (11): "Het was super leuk om met de Musical4daagse mee te doen. Vooral het oefenen en het optreden waren heel leuk!" aldus Fenna.

Moeder van Imke: Onze dochter heeft meegedaan in Amersfoort. Vooraf teksten oefenen was al leuk. Vervolgens kwam ze elke dag enthousiast thuis en het optreden was super. Een professioneel en enthousiast team met aandacht voor elk kind. Dans, zang, spel en leuke kostuums, alles is goed georganiseerd. Complimenten hoe jullie het voor elkaar krijgen om in 4 dagen een zo'n leuke musical neer te zetten!

Moeder van Veerle en Charlotte: "Bedankt lieve mensen van De Musical4daagse! Veerle en Charlotte hebben genoten, veel geleerd en gestraald! Het was erg goed georganiseerd en wat ontzettend leuk dat ze een mooi persoonlijk geschreven rapport meekregen. Complimenten en veel dank voor deze mooie ervaring!"

Inschrijven?

www.musical4daagse.nl. Of neem contact op via de mail: info@musical4daagse.nl

Meer berichten