Klank lig-concerten Licht op je ziel

Apeldoorn - Je ligt lekker op een matras. Je ogen zijn dicht, maar je slaapt niet. Je wordt omhuld door klanken.

Je voelt hoe de klanken zich afstemmen op jouw lichaam en op je energie. Je ontspant. Klanken omhullen je alsof je in bad ligt, in een klankbad. Je voelt hoe je door de klanken wordt uitgenodigd je af te stemmen op jezelf. Daardoor kan de energie weer stromen. Voelt het alsof je gereset wordt. Schijnt het licht weer in je ziel.

Tijdens het klankconcert wordt er gewerkt met klanken van o.a. klankschalen, windgongen, oceaandrum, ratels en stem. En soms word je uitgenodigd je eigen stem te laten horen. Schrik niet, je hoeft niet te kunnen zingen! Iedere middag is net weer anders, omdat de klanken worden afgestemd op de groep. En omdat niemand iedere dag hetzelfde is, zullen er andere klanken klinken.

De middagen worden gegeven door Ilonka Heideveld, in de Goede Herderkerk. Data: donderdagmiddag 30 januari, 27 februari, 19 maart, 23 april en 28 mei. De middag is van 13.30-16.15 uur. Investering in jezelf is € 15,00. Meer informatie is te vinden op www.loosterveld.nl. Opgave is noodzakelijk en kan via info@loosterveld.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden