Openbare lezing Odd Fellows Apeldoorn

Apeldoorn - Op dinsdagavond 11 februari a.s. organiseren de Odd Fellows Apeldoorn onder de noemer Odd Associates een lezing. Deze maakt deel uit van een serie van 8 open avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows. De lezing wordt gehouden door Rob Boeijenga heeft als titel: -Het Enneagram en jij-

Rob Boeijenga zal spreken over de wondere wereld van het Enneagram, in samenhang met de levensloop van de mens. Het Enneagram is een eeuwenoud model gericht op karakterkunde. Het heeft met name de afgelopen decennia een prominente plaats verworven in allerlei (management) trainingen. Het is een prachtig hulpmiddel om jezelf als mens beter te leren kennen en met de opgedane inzichten sturing te kunnen geven aan je eigen leven. Het is ook zeer behulpzaam in het coachen van mensen. Rob Boeijenga heeft tientallen jaren ervaring in het werken met het Enneagram. Hij is oprichter van de Ondernemersacademie en het Enneagram heeft een prominente plaats in de leiderschapstrainingen gekregen. Het belooft een zeer interessante avond te worden.

De bijeenkomst vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis en na afloop is er volop gelegenheid tot discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Het tempo van onze maatschappelijke ontwikkelingen ligt hoog. Het kost moeite en veel extra inspanningen om dit tempo bij te houden. Juist dan voel je bij jezelf de behoefte om even uit deze maalstroom te stappen en tijd vrij te maken voor bezinning. Ook dat lukt niet altijd, zeker als er sprake is van een structureel verband.

Voor degenen die tijd kunnen vrijmaken voor ontmoeting en inspiratie kennen we het associate programma. Dit bestaat uit 8 bijeenkomsten per jaar m.u.v. de maanden juli, augustus en december. Het is een vrij toegankelijk programma voor iedere geïnteresseerde. Tijdens deze bijeenkomsten houdt één van onze leden een inleiding over een voor hem of haar belangrijk onderwerp, gerelateerd aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden