HappyNurse etaleert op een bijzondere manier het werkgeluk in de zorg met een mooie fotoserie, die rond zal gaan reizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland.
HappyNurse etaleert op een bijzondere manier het werkgeluk in de zorg met een mooie fotoserie, die rond zal gaan reizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland.

Werkgeluk van Diana Gerritse - instructeur Zorg en Welzijn bij Aventus in Apeldoorn - krijgt plek in reizende fototentoonstelling

Apeldoorn - Diana Gerritse is werkzaam als instructeur Zorg en Welzijn in Apeldoorn en is gelukkig met haar werk. Ze leert haar studenten verpleegtechnische handelingen.

Een mooi geluid over werkgeluk in de zorg, stelt uitzend- en thuiszorgorganisatie HappyNurse. In opdracht van HappyNurse heeft zorgfotograaf Frank Muller het geluksmoment van Diana vastgelegd. De fototentoonstelling waar Diana deel van uit maakt zal gaan rondreizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland.

Het mooiste zorgverhaal van Apeldoorn
Diana is instructeur en heeft lang gewerkt als verzorgende en doktersassistente. Ze heeft in het kader van de opleiding tot instructeur zich bijgeschoold in verpleegtechnische handelingen. Diana licht toe: "Ik ben ontzettend trots dat ik kan bijdragen aan goed onderwijs aan verpleegkundigen. Zeker met de behoefte die er is aan goede vakbekwame mensen in de zorg is het opleiden verpleegkundigen van essentieel belang. Anderen helpen en iets goeds doen voor de zorg, dat is wat mij happy maakt".

Diana heeft passie voor haar werk en de opleiding. Mede door haar grote betrokkenheid zijn haar leerlingen blij met haar. "Laatst had ik een bijzonder happy moment. Ik gaf eerstejaars verpleegkundige studenten een workshop 'puncties en kweken'. Veel van mijn studenten kennen de hielprik als ouder wel, maar in mijn les staan ze aan de andere kant en mogen ze de handeling uitvoeren. Uiteraard is dat spannend en stellen ze veel vragen. Ineens zie je het gebeuren: het moment van inzicht. Studenten die al zoveel weten en dan weer echt nieuwe dingen in het vakgebied leren. Mooi om dan de energie en gedrevenheid die loskomt te ervaren. Daar doe ik het voor." 

Reizende fototentoonstelling 
HappyNurse etaleert op een bijzondere manier het werkgeluk in de zorg met een mooie fotoserie, die rond zal gaan reizen van zorginstelling naar zorginstelling door heel Nederland. De uitzend- en thuiszorgorganisatie heeft verpleegkundigen en verzorgenden in Nederland opgeroepen om hun persoonlijke geluksmomenten in de zorg te delen. Uit deze inzendingen zijn twaalf zorgprofessionals uit verschillende regio's in Nederland gekozen voor een fotoshoot met fotograaf Frank Muller. Muller was voorheen werkzaam als verpleegkundige en is nu gespecialiseerd in zorgfotografie. De foto's zijn ook gebundeld in alweer de negende editie van de agenda voor verpleegkundigen 'Nurse Notebook 2020' uitgegeven door HappyNurse zelf. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden