Foto:

Kringkampioen bij ponyclub de Bosruiters

Ugchelen - Afgelopen weekend werd de derde en beslissende wedstrijd verreden om het kampioenschap van de kring Noord Veluwe en Oost Flevoland voor pony springruiters.

Maar liefst twee leden van ponyclub de Bosruiters uit Ugchelen konden na afloop worden gehuldigd als Kampioen. In de klasse L springen cat. A/B ging de winst naar de pas 10 jarige Gustina Karssen die met haar pony Blij twee foutloze ritten afleverde in de snelste tijd.
In de klasse L springen cat. C greep Kyra Klopman de titel. De 12 jarige Ugchelse amazone sloeg haar slag op de laatste dag van de competitie met haar pony Angela.

Beide toptalenten van de Bosruiters plaatsten zich met deze knappe prestaties voor de Regiokampioenschappen op 1 februari in Wezep.
Kyra Klopman zal daar ook aan de start verschijnen met haar pony Roseta in de klasse L springen cat. A/B. Shayen Veenstra, ook lid van de Bosruiters, staat nog op een reserve plaats met haar pony Lieke in de klasse L springen cat. D/E.

Tijdens de Regiokampioenschappen kan een startplaats voor de Nederlandse Kampioenschappen worden verdiend. Voor meer informatie over de Bosruiters: www.bosruiters.nl

Meer berichten