Al meer dan 6000 gratis kaarten geserveerd voor kersttheater bij de Basis

Al meer dan 6000 gratis kaarten geserveerd voor kersttheater bij de Basis

Apeldoorn - Na één week waren er al meer dan 6000 gratis kaarten gereserveerd voor het muziektheater van Basis in Apeldoorn. Alle vroege shows zitten al vol maar er zijn nog plekken voor de shows van 21.30 dus wees er snel bij en geniet mee.

Na het overweldigende succes van 'Jozef de Musical' komt de Basis dit jaar met Kerst met een gloednieuwe theatervoorstelling: 'Te vrede op aarde'. Laat je meenemen in een muzikale reis van de drie wijzen uit het oosten op zoek naar betekenis in een ster. Geniet van indrukwekkende muziek en een talentvolle cast met o.a. Jonathan Vroege - bekend als 'Simba' in The Lion King.

Reserveer snel je gratis tickets op www.basis.cc

zaterdag 14 december 21.30

zondag 15 december 21.30

zaterdag 21 december 21.30

zondag 22 december 21.30

maandag 23 december 21.30

dinsdag 24 december 21.30

Minimum leeftijd 10 jaar

De Basis is een jonge moderne kerk met eigentijds vormgegeven diensten, gericht op mensen die niet gewend zijn om naar een kerk te gaan. Met een groot team vrijwilligers biedt de Basis elke zondag en elk jaar met kerst een gratis beleving voor mensen in Apeldoorn en omgeving. Tijdens Kerst willen we jong en oud bereiken; deze theatervoorstelling is een geweldige ervaring om te delen met vrienden, kennissen, buren en familie. De geboorte van Jezus brengt ons samen in dit meeslepende verhaal!

De entree is geheel gratis om zo iedereen de kans te geven om er bij te zijn! Kerst in de Basis is maar liefst 12 keer dit jaar. Vorige jaren zat erg snel vol, dus wie erbij wil zijn moet snel zijn. Vanaf 23 november zijn de gratis kaarten te reserveren op www.basis.cc

Belangrijke informatie:

Locatie: Gebouw 055; Condorweg 1, Apeldoorn

Data: 14, 15, 21, 22, 23 en 24 december

Tijden: 18.30 en 21.30

Kaarten: Reserveren is mogelijk vanaf 23 november op www.basis.cc

Entree: Gratis

Parkeren: Gratis

Koffie en thee: Gratis

Website/Reserveren: www.basis.cc

Facebook: /www.basis.cc

Instagram: /basis.cc

YouTube: /c/deBasisYoutube

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden