Foto: Sven Scholten

Orpheus Schittert: komt u ook?

Apeldoorn - Op donderdag 12 december geeft Theater Orpheus het startsein voor de feestdagen. Alle inwoners van Apeldoorn zijn om 19.15 uur uitgenodigd op het sfeervolle terras voor een bekertje warme chocolademelk en een live voorproefje uit de musical Annie, die later dit seizoen in Orpheus te zien is. En om vervolgens gezamenlijk af te tellen tot het moment dat de lichten van de grootste kerstboom van Apeldoorn worden ontstoken.

Programma:
19:15 uur Verzamelen op het terras voor Theater Orpheus
19:20 uur Live voorproefje van de musical Annie door Edwin Jonker
19:30 uur Ontsteken van lichten in de kerstboom

Edwin Jonker, die sinds kort in Apeldoorn is komen wonen, is een bekende naam in de theater-, film- en televisiewereld. Bekend van films als Mannenharten 2 en F*ck de liefde, maar ook van musicals als The Lion King, Miss Saigon en The Color Purple. Dit jaar speelde hij tevens de rol van Jezus in The Passion. En in het huidige theaterseizoen vervult hij dus de rol van Oliver 'Daddy' Warbucks in de gloednieuwe musical Annie.

Winacties
Alle jonge bezoekers tot en met 12 jaar mogen een kerstbal ophalen bij de kerstboom (of deze zelf downloaden en printen via orpheus.nl/vriendjes) en deze zo mooi mogelijk versieren en komen ophangen in de kerstboom in Orpheus. Uit alle versierde kerstballen wordt 1 winnaar geloot die 2 vrijkaarten wint voor een voorstelling naar keuze in de kerstvakantie in Orpheus.

Om de kerstgedachte nog verder te verspreiden worden volwassen bezoekers uitgenodigd een kerstwens in de kerstboom in Orpheus te hangen. Op 12 december kunt u een wenskaartje ophalen bij de kerstboom, daarna is deze verkrijgbaar bij de Theaterkassa. Laat weten wie volgens u een avond theater, inclusief diner, verdient en hang uw kerstwens in de kerstboom.

De winnaars van beide acties krijgen op 24 december persoonlijk bericht van Orpheus.

Meer berichten