Sint spreekt
Sint spreekt (Foto: Piet de Bont)

Sint op bezoek bij Zonnebloem Noord

Apeldoorn - Afgelopen woensdag waren de gasten van Zonnebloem Noord bijeen om zich voor te bereiden op de ontvangst van de Sint en zijn staf.

De ontvangst met een kopje koffie of thee, en uiteraard de nodige pepernoten en speculaas bracht de stemming er direct in. Tonny kondigde aan dat de int had laten weten dat hij persoonlijk op de aanwezig wilde zijn.

En ja hoor precies op de aangekondigde tijd arriveerde de Sint vergezeld van vijf heel vriendelijke zwarte pieten. Bij de binnenkomst luid toegezongen door onze gasten.

De sint bleek onze gasten goed te kennen, enkelen werden dan ook opgeroepen om naar voren te komen en in het groten boek stonden aardig wat leuke aantekeningen over hun en ze kregen dan ook elk een persoonlijk cadeautje van de sint.

Tussentijds werden natuurlijk de nodige sinterklaasliedjes gezongen, de sfeer zat er goed in.

Aangezien de Sint nog meer bezoeken op zijn programma had staan werd het weer tijd om verder te gaan maar niet nadat hij van ieder persoonlijk afscheid had genomen.

Daarna was het tijd voor een heerlijk drankje en het bijbehorende hapje.

Na het afsluitend praatje van Tonny was het weer tijd om naar huis te gaan, maar niet zonder dat iedereen voorzien was van een prachtige amaryllis bol die zeker ook tijdens de kerstdagen voor kleur in huis zal zorgen.

Meer berichten