Wintercircus doet Apeldoorn weer aan

Apeldoorn - Van 24 t/m 30 december komt het WIntercircus weer naar Apeldoorn.

Het wintercircus Apeldoorn is het enige reizende circus in Nederland dat al ruim 25 jaar met kerst op dezelfde locatie komt. Dit internationale circus, met ieder jaar weer een compleet nieuwe show, reist vanaf september via 10 Europese grote steden naar Apeldoorn.

Producent Emmanuel Horwood is internationaal geroemd om de hoge kwaliteit van zijn shows. Met een feilloos gevoel voor het ontdekken en contracteren van internationale topartiesten, een 7 koppig live orkest, topspreekstalmeester Marc Boon en een allerhartelijkst ontvangst in de sfeervolle foyertent met horeca worden de shows in Apeldoorn al jarenlang geroemd.

In de show van 2019 toont men ook weer twee prachtige Europese primeurs, waar Carré jaloers op is: Zo kunt u kennismaken met de Diabolo Walker uit Taiwan. Zij grepen in America's got Talent dit jaar net naast de overwinning, maar gaan een glanzende carrière tegemoet. Ongekende kunsten met … de diabolo. Uniek en als eerste te zien in Apeldoorn.

Verder biedt men Sergey Novikov. Deze Oost-Europese krachtpatser laat uw hart even stilstaan met een vrije val van maar liefst 7 meter. Uiteraard zijn er ook weer dieren, ongekende illusie en natuurlijk weer een clown van topniveau. Dit zijn slechts enkele van de topartiesten welke u te zien krijgt in de kerstweek in Apeldoorn.

In tegenstelling tot andere circussen, die helaas de bezoekersaantallen zien dalen, ziet men in Apeldoorn ieder jaar een groei in bezoekersaantallen. Het Wintercircus Apeldoorn is uitgegroeid van een lokaal circus, ooit opgestart door acteur Wim Zomer, vanuit de passie voor het circus en de artiest, naar een gedegen top 3 normering in Nederland. Een knappe prestatie.

In Apeldoorn vindt men een familiegevoel. Thuiskomen en samen de feestdagen vieren. De artiesten reizen als een echte familie 4 maanden door Europa. 

Het wintercircus Apeldoorn staat weer van 24 t/m 30 december op de Voorwaarts in Apeldoorn ( recht voor de Intratuin). De kassa op het terrein is geopend vanaf 22 december, dagelijks van 11.00 uur tot 18.00 uur. Wilt u eerder kaarten kopen of reserveren? Dan kan dat online of via de kassatelefoon. Tel. 085-2030098. Per mail is het circus bereikbaar op : apeldoornwintercircus@gmail.com.

www.wintercircusapeldoorn.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden