Broederliefde presenteert nieuw album als eerst in Apeldoorn


Broederliefde presenteert nieuw album als eerst in Apeldoorn

Apeldoorn - Op donderdag 12 december komt Broederliefde naar de MediaMarkt in Apeldoorn voor de pre-release van het nieuwe album "Broeders".

Broederliefde zal om 19:00 uur een aantal nummers zingen en na het optreden is er de mogelijkheid om het album te laten signeren en met de mannen op de foto te gaan. De toegang is gratis.

Broederliefde is officieel terug! De grootste rapgroep van het land lanceert 13 december het gloednieuwe album 'Broeders, het eerste wapenfeit van Emms, Sjaf, Mella, Jerr en DJ Edson sinds 'We Moeten Door 2' (met o.a. monsterhit 'Hoe Je Bent') uit 2018. 
De naam van het album bouwt voort op de grootschalige onderlinge verbondenheid die de jongens kenmerkt. De mannen, die al sinds 2010 samen muziek maken en in het bezit zijn van het Nederlands record voor het langs op nummer-1 staande album, trekken sinds jaar en dag met elkaar op en hebben vreugde, verdriet en immense successen gedeeld. 

Het album biedt middels de verschillende tracks een breed thematisch en emotioneel spectrum, zo komen o.a. vreugde ('Suave'), verdriet ('Issues' / 'Grijze Wolken'), lust ('Habri Pia'), sociale druk ('Hey Hallo'), (moeder)liefde ('Shelbyana') en persoonlijke levenservaring ('That's My Life') aan bod.

"Het album staat voor broederschap, diversiteit en buiten de geijkte paden durven te wandelen. Wij zijn niet alleen gegroeid als mens en groep, maar ook qua muzikaliteit En dat willen we de wereld laten horen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden