Trijntje Oosterhuis met kerstshow naar Grote Kerk in Apeldoorn

Apeldoorn - Zangeres Trijntje Oosterhuis komt op zaterdag 14 december voor een bijzondere kerstshow naar de Grote Kerk in Apeldoorn. De deuren van de Grote Kerk openen om 20:00 en het concert start om 21:00. Tickets zijn verkrijgbaar via www.gigant.nl.

Kerst is voor zangeres Trijntje Oosterhuis muziek. Thuis voor de haard, in de woonkamer of in de keuken, tijdens de wintermaanden bestaat haar playlist uit kerstklassiekers. Dat deze traditie uit Amerika, waar vrijwel alle artiesten een eigen kerstalbum hebben, een grote liefde van Trijntje is, is geen geheim. Zo bracht ze eerder haar eigen kerstalbum This Is The Season uit en afgelopen twee jaar liet ze haar publiek van een muzikale kerstavond genieten in de mooiste kerken van Nederland.

Nu doet ze opnieuw een tour langs verschillende kerken en komt daarbij ook langs Apeldoorn! Verwacht geen bombastische, kitscherige kerstshow, maar een intieme setting met een muzikant van wereldklasse. Naast de standards uit het "American Songbook", komen ook de persoonlijke liedjes als "Ken Je Mij", "Telkens Weer" en "Voor haar" voorbij.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden