Doomijn kinderopvang start kinderdagverblijf in basisschool de Marke

Apeldoorn - Vooruitlopend op de nieuwbouwplannen intensiveren openbare basisschool De Marke en Doomijn Kinderopvang hun samenwerking. Doomijn neemt, naast de huidige peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang, per eind januari 2020 ook het kinderdagverblijf onder haar hoede. Onder de naam kinderdagverblijf De Markies biedt Doomijn kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-4 jaar.

De kinderopvanglocatie aan het Holtrichtersveld 1 in De Maten laat zich het best omschrijven als kleinschalig, huiselijk en zeker niet schools. En met de groene buitenruimte is er alle plaats voor kinderen om de wereld om hen heen te ontdekken. Door de nauwe samenwerking met de basisschool, de peuterspeelzaal en de buitenschoolse opvang zijn de kinderen vast vertrouwd in deze omgeving en is de doorstroom heel natuurlijk.

Doomijn streeft ernaar om op 20 januari de deuren te openen. Iedere maandag, dinsdag en donderdag is het kinderdagverblijf vanaf 7:30 uur geopend, opvang op woensdag en vrijdag is op aanvraag mogelijk. Dankzij de flexibele eindtijden bij Doomijn kunnen ouders uit drie tijden kiezen om hun kinderen weer op te halen: om 17:00, 17:30 of 18:15 uur. Bij interesse of vragen kunnen ouders terecht bij de Klantadvies van Doomijn op (038) 421 45 21 of via klantadvies@doomijn.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden