Afscheid gebouw PCBO De Touwladder


Foto: Albert Cnossen

Afscheid gebouw PCBO De Touwladder

Ugchelen - PCBO De Touwladder in Ugchelen krijgt een nieuw gebouw waar kinderen vanaf schooljaar 2021-2022 naar school kunnen. Het oude, huidige schoolgebouw wordt binnenkort gesloopt.

Om afscheid te nemen van het oude gebouw is er voor geïnteresseerden op 12 december de mogelijkheid om een laatste keer een kijkje te nemen in de school.

Het schoolgebouw heeft altijd een prominente rol gespeeld in Ugchelen. Het is altijd bij veel activiteiten in Ugchelen van betekenis geweest. Oud-leerlingen en -medewerkers en inwoners van Ugchelen kunnen 12 december tussen 9.00-17.00 uur binnenlopen om voor een laatste keer een kijkje te nemen in de school, voordat het wordt gesloopt. We ontvangen iedereen graag. Aanmelden voor dit bezoek kan via touwladder@pcboaoeldoorn.nl // 055 - 53 32 585.

Op de plek van het oude schoolgebouw wordt vanaf het voorjaar in 2020 een nieuw schoolgebouw gebouwd. Het nieuwe gebouw zal onderdak bieden aan ongeveer 320 leerlingen, in de leeftijd van 0-13 jaar. De leerlingen zijn afkomstig van PCBO De Touwladder en van PCBO De Bouwhof, die door middel van een fusie samen verder gaan in dit nieuwe gebouw. Kinderen uit Ugchelen, Apeldoorn-Zuid, De Heeze, Orden en kinderen uit omliggende dorpen als Beekbergen, Hoenderloo en Radio Kootwijk bezoeken de school.

Opgeven voor 12 december kan via touwladder@pcboapeldoorn.nl of 055 - 53 32 585. Meer informatie over de nieuwbouw staat op de webpagina: https://touwladder.pcboapeldoorn.nl/we-gaan-nieuwbouwen/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden