'De gouden cirkel' en 'Durf te vragen' bij 100 Talentvolle Vrouwen

Apeldoorn - Maandag 2 december is de eerste maandag van de maand, dus de workshopavond van 100 Talentvolle Vrouwen. Elke maand zijn er twee of drie gratis workshops voor vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan of willen nadenken over hun toekomst.

De bijeenkomsten vinden plaats bij Foenix Kringloopwinkel aan de Vlijtseweg 136 (Zwitsal Noord), 7317 AK Apeldoorn, van 19.30 tot 21.30 uur. Meer info en aanmelding: kijk op www.eventbrite.nl naar activiteiten in Apeldoorn op 2 december.

Weten wat je kunt, wat voor soort werk je wilt en daarmee naar buiten treden, is de 'drietrapsraket' voor thema's die aan de orde komen. Ook ondernemende vrouwen en vrouwen met een eigen onderneming zijn van harte welkom. Voor hen is er de PIT-workshop. PIT staat voor Pittig, Inspirerend en Talentvol.

Workshop 'Durf te vragen'

December: cadeaumaand! De workshop 'Durf te vragen' past daar mooi bij. Deelnemers gaan uit van hun verlanglijstje als het gaat om werk en toekomst. In de workshop 'Durf te vragen' geven ze elkaar cadeautjes, met gesloten beurs.

De workshop inspireert, geeft energie en levert nieuwe ideeën op. Samen weten we immers meer dan alleen. Een verrassende vorm!

PIT-workshop 'De gouden cirkel'

Elke eigenaar of medewerker van een bedrijf kan vertellen WAT de onderneming doet. Ze maken chocolade, leveren zorg of repareren auto's. Bedrijven die het beste presteren, weten vooral WAAROM ze iets doen. Dat geldt ook voor hun medewerkers.

Waar geloof je in? Waarom doe je wat je doet? Waarvan ga jij echt stralen? Antwoorden op deze vragen zijn de basis van de workshop van Wiebe Bakker (www.startup-apeldoorn.nl). Tijdens die workshop komen volop voorbeelden aan bod en gaan deelnemers zelf aan de slag met hun eigen 'why?'. En als je WAAROM helder is, komen de ideeën voor het WAT en HOE als vanzelf.

Meer informatie: www.100talentvollevrouwen.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden