Marieke Gorkink
Marieke Gorkink (Foto: Sven Scholten)

Voor jou - gedichten voor een moment van stilte

Apeldoorn - Onlangs is het nieuwe boek 'Voor jou - Gedichten voor een moment van stilte' van Marieke Gorkink uit Apeldoorn verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout en is te bestellen in de webwinkel op www.boekscout.nl.

Voor jou gaat over je verbinden met de natuur. Het opzoeken van de stilte en oog hebben voor de schoonheid om je heen. Tegelijkertijd gaat het ook over verbinden met je eigen natuur, je ware natuur. Om daar contact mee te maken en te luisteren naar wat het jou te zeggen heeft. Voor jou is om rustig van te genieten en het is een uitnodiging om de natuur in te gaan en de stilte op te zoeken in jezelf. Het is ook een leuk cadeau voor Sint of kerst.

Over de schrijfster

Marieke Gorkink volgde een jaar lang The Artist’s Way van Julia Cameron, waarbij ze op zoek ging naar haar eigen creativiteit. Het jaar reikte echter veel verder dan ze had verwacht. Het werd een ontdekkingstocht naar haar eigen ware natuur. Met het gedichtenboekje Voor jou maakt ze je deelgenoot van haar reis.

Een fragment uit een van de gedichten

De bloem wil stralen en naar buiten
Maar is daarvoor nog niet sterk genoeg
En op wilskracht gaat 't haar niet lukken
Heb geduld mooie bloem, het is gewoon
nog te vroeg

Boekgegevens

Titel: Voor jou - Gedichten voor een moment van stilte
Aantal pagina's: 32
ISBN: 9789463897006
Geïllustreerd: ja
Verkoopprijs: €15,50, inclusief verzendkosten
Uitvoering Paperback

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden