Foto: Katinka Krijgsman

Winnaar Gouden Boeken Sleutel 2019 komt met Boer Boris naar Apeldoorn

Apeldoorn - Op vrijdag 22 november om 15:30 komen Ted van Lieshout en Philip Hopman optreden bij Nawijn & Polak, Marktplein 24.

Het nieuwste boek van dit bekroonde duo: Boer Boris, een paard voor Sinterklaas staat vanaf verschijning nu al voor de 5e week op 1 in de bestseller top 10!

Op een dag ontvangt Boer Boris een brief van Sinterklaas: zijn schimmel is van de trap gevallen! 'Hij hinkt,' schrijft Sinterklaas, 'met rust komt alles wel weer goed. Maar hoe rijd ik op de daken als het zonder schimmel moet? Ik zoek met spoed een ander paard, en paard met sterke benen. Ik vroeg me af, Boer Boris: mag ik Knol een weekje lenen?' Natuurlijk mag dat! Knol voelt zich vereerd en laat zich gewillig het dak op hijsen om zijn draf op de nok te oefenen. Maar dat valt nog vies tegen! Knol blijkt hoogtevrees te hebben...

Om 15:30 uur beginnen ze met voorlezen en tekenen, dan is er tijd voor vragen en boeken signeren. Ook gaat men Boer Boris laarsjes knutselen, kleurplaten maken en er is een heuse Boer Boris-pepernotensjoelbak. Om 17:00 sluiten we af door een mega-chocoladeletter (70 cm) samen stuk te slaan.

De middag is geschikt voor alle leeftijden, lift aanwezig en de toegang is gratis. Vooraf aanmelden verzekerd je van een zitplaats. Dit kan in de winkel, via 055-5212709 of info@nawijn-polak.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden