Ontmoetingsbijeenkomst Kanker doet veel met je

Apeldoorn - Met de diagnose kanker verandert van alles in het leven en kom er veel op u af. Bij inloophuis Stichting 'kLEEF! kunt u hierover praten tijdens een ontmoetingsbijeenkomst op maandag 2 december 2019 van 13.30 tot 15.00 uur.

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen met kanker om met elkaar te bespreken wat u zoal tegenkomt. U kunt met elkaar ervaringen uitwisselen over wat u bezig houdt en over alle veranderingen in uw leven. Dat kan van alles zijn: emoties, vragen, twijfels, toekomst, werk, vrienden en relaties etc. We merken dat gasten veel hebben aan herkenning. De bijeenkomst wordt begeleid door Helene Enthoven (geestelijk begeleider) en Ellen Ditzel (raadsvrouw).

Spreekt u dit aan, meldt u zich dan aan voor deze bijeenkomst. Mail aan info@stichtingkleef.nl of bel 055-5762676. U kunt ook binnenlopen aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn. Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Samenvatting:

Wat: bijeenkomst "kanker doet veel met je"

Wie: voor mensen met kanker, voor, tijdens of na behandeling

Wanneer: maandag 2 december 2019 van 13.30 tot 15.00 uur

Waar: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Kosten: geen, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld

Aanmelden: binnenlopen in het inloophuis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen met telefoonnummer 055-5762676.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden