Foto:

Winterfair Oosterhuizen

Oosterhuizen - Dit jaar is er weer de jaarlijkse Winterfair in Oosterhuizen op zaterdag 30 november.

Bij de meer dan 85 standhouders kan men onder meer bijzondere kerstartikelen, prachtige decoraties, kleding, sieraden, woonaccessoires, heerlijk delicatessen en leuke hebbedingetjes vinden voor de feestdagen. Maar de Winterfair is meer: knapperende vuren, sfeervolle lichtjes, kerstmuziek, warmte en gezelligheid, heerlijke versnaperingen en leuke optredens.

Ook voor de kinderen zijn leuke activiteiten georganiseerd. Zo kunnen zij een broodje bakken boven een vuurkorf en Sinterklaas en Pieten worden ook nog verwacht. Ook is er een prijs te winnen door de kleurplaat te kleur die te printen is op www.onsoosterhuizen.nl.

Ook zijn er twee leuke prijzen voor de volwassenen. Deze zijn gesponsord door Classic Wings en Special air service. Deze sponsoren 1 rondvlucht voor 2 volwassenen en een kind en 1 ticket voor een rondvlucht. voor 1 persoon. Deze zijn te winnen door het langst aan een spijkerbroek te hangen en te raden hoeveel pepernoten er in een pot zitten.

De Winterfair is van 12.00 tot 19.00 uur het Winterfeest is tot 21.00 uur. Entree is gratis, parkeren in het weiland € 3,50 per auto.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden