Café Doodgewoon met aandacht voor levensvragen

Apeldoorn - Op dinsdag 26 november is er weer een Café Doodgewoon met als thema 'Aandacht voor levensvragen'. Locatie is Wilde Pieters, Hoofdstraat 175, Apeldoorn.

Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. Vanaf 19.15 uur staan de koffie en thee klaar.

Levensvragen zijn vragen over zin en bedoeling van het leven en onze plaats in de wereld. Cultuur, religie en/of levensbeschouwing spelen een rol in de manier waarop wij hiermee omgaan en welke vragen dit oproept. Naast grote vragen (waar kom ik vandaan, waar ga ik naartoe) gaat het ook om kleinere vragen als 'wat maakt deze dag de moeite waard?'. Deze avond is er aandacht voor bewustwording van levensvragen, wat ze betekenen, hoe je anderen tot steun kunt zijn en hoe en wanneer het Centrum voor Levensvragen professionele ondersteuning kan bieden.

Gastspreker: Christine van Dijk, geestelijk verzorger bij de Zorggroep Apeldoorn e.o. en het Centrum voor Levensvragen Oost-Veluwe

Café Doodgewoon is dé ontmoetingsplek in Oost -Veluwe waar informatieve thema's over palliatieve zorg besproken worden. Mensen met een levensbedreigende ziekte, hun familie, vrienden en andere belangstellenden voor dit thema zijn van harte welkom. Het netwerk palliatieve zorg Oost Veluwe organiseert deze avonden in de gemeente Apeldoorn. Er zijn altijd meerdere ervaren hulpverleners en vrijwilligers aanwezig van de Kap en hospice Apeldoorn. Deze avond wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn.

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.

Website: www.netwerkpalliatievezorg.nl/oostveluwe

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden