Licht op je ziel

Apeldoorn - December, de donkere tijd voor Kerst, maakt soms dat alles donkerder voelt. Het overlijden van een dierbare, verlies van een baan of gezondheid. Er zijn veel vormen van rouw die juist in deze tijd zich sterk laten voelen. De mensen om je heen voelen niet altijd mee: ‘ben je daar nu nog mee bezig? Het wordt tijd om vooruit te kijken’. Dit soort opmerkingen maken dat je je alleen of zelfs eenzaam voelt.

Deze middag mogen alle gevoelens er zijn. We gaan verbinden. Verbinden met jezelf, verbinden met de ander. Om in die verbinding het Licht te verwelkomen, te laten schijnen op je ziel. Dat doen we door middel van het werken met klanken zoals die van klankschaal, oceaandrum, windgongen, fluit en stem.

We beginnen met en voor elkaar en na de pauze word je verwend met een klankbad.

Licht op je ziel biedt ruimte voor wat er mag zijn. Er zijn, met en voor elkaar. En: je hoeft niet te kunnen zingen.

Licht op je ziel wordt gegeven door Ilonka Heideveld, op zaterdagmiddag 7 december van 14.00-16.30 uur, in de Goede Herderkerk te Apeldoorn. Deelname is gratis. Thee en koffie kosten € 1,50 per kop. Een vrijwillige bijdrage voor de onkosten van het gebruik van de ruimte is van harte welkom.

Opgeven kan via info@loosterveld.nl. Meer info: www.loosterveld.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden