Zeldzaam Mooi Winter Evenement in Zwitsal Apeldoorn

Apeldoorn - De zevende editie van Zeldzaam Mooi Winter Evenement vindt plaats in een wel heel unieke en bijzondere locatie, namelijk de voormalige Zwitsal fabriekshal in Apeldoorn.

Het is een sfeervol evenement met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, ambachtelijke lekkernijen, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Tijdens het winterevenement kun je bijzondere cadeautjes kopen voor de feestdagen en kun je genieten van muziek.

Je kunt een bezoekje brengen aan een wel heel bijzondere markt: de Zeldzaam Mooi Markt met unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van veelal lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. Met meer dan 100 verschillende deelnemers is er voor ieder wat wils. Van sieraden, illustraties, kunst, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijke lekkernijen, kleding en nog veel meer. Ook zijn er verschillende workshops en demonstraties van deelnemers voor jong en oud. Juist de niet-alledaagse dingen maken dit winterevenement zo bijzonder. 

Uiteraard kunnen kinderen zich ook weer prima vermaken op dit evenement met hele speciale activiteiten, zo zijn er demonstraties, workshops, is er kinderschmink en glittertattoos en nog veel meer. Ook kun je genieten van (h)eerlijke lokale hapjes en drankjes van een aantal wel heel bijzondere en originele foodtrucks. Zoals heerlijke tosti's geserveerd vanuit Artostiek, een foodtruck van waaruit de heerlijkste tosti's en portretkunst aangeboden wordt of heerlijke vers bereide espresso's, cappuccino's, latte macchiato's en andere heerlijke biologische dranken en lekkernijen vanuit de Boutique Bar van Zeldzaam Mooi, Commer campervan uit 1969.

Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van platen. Op het Zeldzaam Mooi Winter Evenement zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude singles: jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop. Genieten dus!

Waar: Zwitsal Zuid Vlijtseweg 133 in Apeldoorn

Wanneer: zondag 24 november 2019 van 11:00 - 17:00 uur

Toegang en parkeren gratis

Meer informatie: zeldzaammooi.com 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden