Playing Yoga

Apeldoorn - In Playing Yoga op Zaterdag, gaat de yoga om het plezier voor jezelf en de ander. Je hoeft geen acrobaat te zijn, yogi of sporter. De enige voorwaarde is, dat je zin hebt om te bewegen, te ontdekken, te ontspannen en dat je dat leuk vindt met anderen samen.

De docenten vinden het juist leuk als je geen yoga ervaring hebt. Misschien dat dit nieuwe concept je juist over een drempel tilt.

Margreet Lammers en Marja Weddepohl hebben zich de afgelopen jaren laten inspireren door het grote werk van Elisabeth Williamson met partner yoga. Beiden zijn Saswitha (4 jarige gecertificeerde opleiding) geschoold. Er was een klik in het oefenen én vooral over waar yoga altijd over gaat. Al spelend ontstond er een creatief proces.

Inmiddels zijn er meerdere lessen gegeven. Margreet gaf de les aan Ouder&Kind en Marja aan volwassenen.

Ze koesteren de intieme sfeer die er vanzelfsprekend ontstaat, het experimentele karakter, het afstemmen dat je op elkaar doet, te kunnen lachen en stil te worden in de veiligheid die er ontstaat.

Gun jezelf en de ander 'Playing Yoga op Zaterdagochtend, met vooral duo-yoga oefeningen. Een ervaring die je meeneemt naar huis.

Meld je aan

- Voor wie: Iedereen en vooral: Géén yoga ervaring is juist mooi.
- Aanmelden kan zowel solo als met vriend(in).
- Datum: Zaterdag 23 en 30 November en 14 en 21 December.
- Tijdstip: 9.00-11.00 uur
- Prijs: Eerste les € 15,- pp. Daarna een blok van 3 lessen 40,- pp. Mocht je ze niet allemaal volgen, dan is het € 15,- per les pp.
- Locatie: Asselsestraat 167 (pand van Kobald Piano's) of daar dichtbij in de mooie nieuwe yoga studio van Margreet in de Heeze. Afhankelijk van grootte van de groep.

Aanmelden bij: Info@marjaweddepohl.nl of margreet@my-yogatime.nl

Meer info: https://www.marjaweddepohl.nl of tel.: 055-8444-029

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden