Kookworkshops Herfstmenu bij Essies Culinaria Voedingscoach

Apeldoorn - Ben jij een echte lekkerbek? Dansen je smaakpapillen bij de gedachte aan heerlijke herfst gerechten? Hou je van koken, culinair genieten én gezelligheid?

Culinaire liefhebbers kunnen op dinsdag 12 november en donderdag 14 november terecht bij Essies Culinaria Voedingscoach voor een tweetal kookworkshops. Tijdens de workshops worden heerlijke driegangen menu's bereid met typische herfst gerechten. De workshops vinden plaats bij Leefstijlcentrum Bij Barkey in Apeldoorn.

De deelnemers worden ontvangen met een drankje en een apetizer, waarna de taken worden verdeeld. In groepjes wordt gewerkt aan heerlijke gerechten, zoals verwarmende soepen, geurige stoofpotjes en kleurige salades. Natuurlijk mag een smakelijk dessert ook niet ontbreken! Als alles klaar is wordt de tafel feestelijk gedekt en kan men genieten van elkaars kookkunsten. Na afloop van de workshop krijgen de deelnemers een leuke goodiebag mee naar huis, met daarin onder andere de gebruikte recepturen.

Op 12 november wordt een vegetarisch menu bereid, op donderdag 14 november staat er ook vlees op het menu.

Essies Culinaria Voedingscoach is de praktijk van Esther Barkey. Ze adviseert en begeleidt mensen bij het vinden van een persoonlijke, gezonde leefstijl die bij hen past. Als orthomoleculair voedingsadviseur (en OERsterk coach i.o.) weet zij als geen ander hoe mensen, met behulp van voeding, beweging, ontspanning en mindset, het beste uit zichzelf kunnen halen.


Waar:                   Apeldoorn (Leefstijlcentrum Bij Barkey, Eendrachtstraat 31, 7335 CD Apeldoorn)

Wanneer:           12 en 14 november 2019 (17:00-20:00)

Kosten:                € 45 per persoon

Tickets:                www.essiesculinaria.nl (max. 8 personen per workshop)

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden