Foto: Daniëlle Blokland

Concert in de kapel van Hoog Soeren

Hoog Soeren - Op zondagmiddag 24 november 2019 om 15.30 uur is er weer een concert in de kapel van Hoog Soeren. Deze keer hebben we Americana Unlimited op het podium. Al eerder traden zij op in voorgaande jaren, maar het is te leuke muziek om niet nog een keer te laten horen.

Americana Unlimited laat country, blues, folk en rock samensmelten tot onvervalste en bruisende americana. De bandleden laten zich niet alleen inspireren door diverse muziekstromingen; ook het leven zelf vormt een grote bron van inspiratie.
Het repertoire bestaat uit een aaneenschakeling van boeiende en vaak ook ontroerende songs, afgewisseld met instrumentale bijdragen van onder meer gitaar, accordeon, hammondorgel en mondharmonica.Het uitgebreide repertoire kent een grote afwisseling tussen ballads, uptempo nummers, traditioneel en modern, akoestisch en versterkt.

Americana Unlimited wordt gevormd door Belinda van Delden (leadzang en gitaar), Rob Steneker (gitaar/zang), Tom Kuyper (basgitaar en contrabas), Martin van Noort (leadgitaar/zang) Aad v. Stijn (drums) en Harry Kaal (accordeon en hammondorgel). Ieder bandlid kan bogen op een uitgebreid muzikaal verleden. 

Kaarten kosten € 7.50  en zijn te reserveren via de website of te verkrijgen aan de zaal vanaf 15.00 uur. Contant betalen. In de pauze en na afloop is er gelegenheid de muzikanten en elkaar te ontmoeten via de "meet and greet" onder het genot van een drankje en een hapje. 

www.kapelconcertenhoogsoeren.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden