Onbeperkt zwemmen en sporten: samenwerking Accres en Smart Fit Apeldoorn

Apeldoorn - Onbeperkt zwemmen, sporten, bewegen en recreëren bij twee zwembaden en twee sportscholen in Apeldoorn voor een vast bedrag per maand. Vanaf 1 november is het mogelijk in Apeldoorn. Een nieuwe en unieke samenwerking tussen vier locaties: Aquacentrum Malkander, Openluchtbad Boschbad (beiden onderdeel van Accres Apeldoorn), Smart Fit Apeldoorn-Centrum en Smart Fit Apeldoorn-Zuid.

"Het Smart Aqua Membership is hét lidmaatschap voor iedereen die onbeperkt wil zwemmen (binnen en buiten in de lente/zomer), sporten, groepslessen volgen (in de sportschool en in het water) en wil genieten van de aanwezige wellness faciliteiten. Met dit lidmaatschap heb je een goede reden om meer en afwisselend te sporten/ bewegen en is er altijd iets in de buurt" aldus Jeroen Kops van Accres.

Al deze activiteiten zijn onbeperkt te combineren voor € 49,- per maand. Nieuwe Smart Aqua Members worden bovendien welkom geheten met een mooie sporttas van Smart Fit of Aquacentrum Malkander én een giftcard à €10,- van Decathlon Apeldoorn.

Inschrijven is mogelijk bij de twee Smart Fit locaties in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.malkander.nl/smart-aqua.

Meer berichten