Wij herinneren onze dierbaren Zij leven voort in wat zij achterlieten
Wij herinneren onze dierbaren Zij leven voort in wat zij achterlieten (Foto: Idemargreet Kolfoort)

Licht op Herinnering op begraafplaats Heidehof

Apeldoorn - Dit jaar vindt op woensdag 6 november de elfde editie plaats van Licht Op Herinnering op begraafplaats Heidehof in Apeldoorn/Ugchelen. Na tien jaar heeft de stichting Licht op Herinnering een andere locatie gekozen voor dit hartverwarmende evenement.

Licht op herinnering geeft op een eigen wijze ruimte aan iedereen die een dierbare wil herdenken. Op (een deel van) begraafplaats Heidehof is een sfeervol verlichte route uitgezet. Al wandelend kunt u uw overledene herdenken en gedenken doormiddel van o.a. Gregoriaans gezang, poëzie, stil zijn in het eenpersoons kapelletje, het eten van gedachtenissoep en schilderen met water. Iedereen is welkom ongeacht leeftijd of levensovertuiging. Uiteraard bent u ook van harte welkom als uw dierbare elders is begraven of gecremeerd.

De route is ongeveer 1500 meter en goed toegankelijk voor rolstoel en rollator. Aan het einde van de route is er gelegenheid om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Voor wie slecht ter been is, is er vervoer terug naar de ingang van de begraafplaats. De toegang is vrij. (De begraafplaats is tussen 17.00 en 18.00 uur gesloten)

Deze speciale avond heeft de Stichting Licht Op Herinnering kunnen realiseren dankzij de inzet van veel vrijwilligers, de fantastische hulp van de begraafplaats-medewerkers en beheerders, sponsoren en giften.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden