Trio Trabant met Edina Csüllog
Trio Trabant met Edina Csüllog (Foto: Trio Trabant)

Hongaars Danshuis met Trio Trabant bij Phoenix Apeldoorn

Apeldoorn - Op 31 oktober kan men genieten van een Hongaarse avond met live orkest bij Phoenix Apeldoorn.

De avond begint om 20.00 uur met een concert van Trio Trabant met Edina Csüllög en László Vadas met het programma “Pruimentijd”. Daarna kan iedereen mee doen met zang en dans. Voor beginnende dansers zal Marc Bout, docent bij Phoenix, het danshuis leiden. Kosten: 10 euro, zaal open 19.30 uur. Locatie: de Veste, Fabianusstraat 4 in Apeldoorn. Voor informatie en opgave: frank@triotrabant.nl

Trio Trabant treedt weer op met zangeres Edina Csüllög. Het is herfst, de oogsten zijn bijna binnen, het wordt tijd om van de vruchten te gaan plukken. Dat betekent feest, een muzikaal feest! Extra vreugde verwachten we van rasmuzikant, citer- en accordeonspeler, László Vadas. Samen met de snaren van Trio Trabant, de zinderende zang van Edina en wat er nog meer aan spannende instrumenten gaan klinken, wervelen we ons muzikaal door de uithoeken van het imaginaire, maar onmiskenbare Oost-Europese Zuid-West Zigeunië. Het is PRUIMENTIJD.

Trio Trabant bestaat uit: Hilde Kertész, Winfried Veenker en Frank de Jong. De muzikanten bespelen viool, kontra, accordeon, contrabas, trompetviool, kanna, gitaar, taragot, klarinet, gardon en kaval en zingen. De hiervoor speciaal uit Hongarije komende Edina Csüllög en László Vadas versterken het trio met zang, cither en accordeon.

Voor meer info zie www.triotrabant.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden