Sponsor een kerstpakket

Apeldoorn - Het Leger des Heils wil 115 kerstpakketten uitdelen, maar heeft daar onvoldoende geld voor.

Ook al lijkt de maand december misschien nog ver weg. Bij het Leger des Heils zijn de voorbereidingen voor het kerstfeest al in volle gang. December is een maand met veel gezelligheid. Echter een grote groep mensen heeft onvoldoende geld voor een goede maaltijd of om voor de feestdagen iets extra’s te kopen. Financiële problemen, waaronder schulden, zijn daar mede de oorzaak van.

,,In het afgelopen jaar heeft het Leger des Heils korps Apeldoorn de mogelijkheid gekregen iedere week aan zo’n 25 – 30 gezinnen voedselpakketten uit te delen. Daar zijn we erg blij mee. Ook aan deze mensen willen we dit jaar graag een kerstpakket geven. Dat betekent dat het Leger des Heils 115 kerstpakketten nodig heeft. Echter onze middelen zijn niet toereikend. Daarom houden we de actie ‘Sponsor een kerstpakket’."

Het is mogelijk om voor € 16,= een kerstpakket te sponsoren. Ook het sponsoren van een ‘half’ kerstpakket à € 8,= is mogelijk. Meehelpen kan door een bedrag over te maken op NL51 RABO 0393 1158 87 o.v.v. "Kerstpakkettenactie 2019". Voor meer informatie: 06-25152176

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden