Minicamping de Bosrand in Lieren
Minicamping de Bosrand in Lieren (Foto: Krista Meeuwsen)

Minicamping de Bosrand in Lieren wint Eropuit in Eigen Land Prijs

Lieren - Minicamping de Bosrand in Lieren heeft de Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 gewonnen in de categorie 'Kamperen'.

De bezoekers van de website van Eropuit in Eigen Land konden afgelopen jaar stemmen op onder andere hun favoriete camping. Camping de Bosrand in Lieren won de eerste prijs in de categorie 'Kamperen'. De eerste prijs bestaat uit een trofee en een certificaat.

Midden op de Veluwe, buiten de bebouwde kom bij Beekbergen, ligt minicamping De Bosrand. De minicamping wordt met veel enthousiasme gerund door Krista Meeuwsen en haar gezin.

De Bosrand omvat 27 toeristische plaatsen en 7 seizoenplaatsen. Het zijn allemaal mooie, ruime plaatsen verdeeld over drie velden. Daarnaast zijn er twee ruime 5-persoons stacaravans te huur, "De Eikenhorst" en "De Zonnehoek". Er is ook gedacht aan de mensen die geen eigen caravan hebben maar toch een weekend of week weg willen. Zo zijn er drie 2-persoons B&B's te huur.

De Bosrand is een echte familiecamping, dat merk je bij aankomst direct door de vriendelijke, gastvrije ontvangst. Een mooie receptie met leuke (streek/kado)producten van o.a. Zuster Evie.

“Wij proberen het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. In het hoogseizoen organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud, waarbij uiteraard niets verplicht is. Niets moet, alles mag!

Om nog meer gemak te bieden, bieden wij de gasten diverse arrangement aan”. “Daarnaast luisteren wij heel goed naar onze gasten. Zij komen ook met ideeën of tips waar wij weer iets aan hebben. Is het iets wat we direct kunnen uitvoeren dan doen we dat of we zetten het op het “to-do-lijstje”. Wij proberen continu te verbeteren en te vernieuwen. Het is belangrijk dat onze gasten dit ook zien”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden