Nieuwe groepsles Outdoor Fit van Fysiotherapie Noordhuis in Zuidbroek
Nieuwe groepsles Outdoor Fit van Fysiotherapie Noordhuis in Zuidbroek (Foto: Laura Noordhuis)

Fysiotherapie Noordhuis houdt gratis bootcamp

Apeldoorn - Op 20 oktober organiseert Fysiotherapie Noordhuis een gratis open les van de nieuwe groepsles Outdoor Fit. Iedereen, van jong tot oud, is van 10.00 tot 11.00 uur welkom in Park Zuidbroek om kennis te maken met de les.

Outdoor Fit is een nieuwe groepsles die wordt aangeboden door Fysiotherapie Noordhuis. Tijdens Outdoor Fit wordt er onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut een uur lang buiten gesport. Kracht, conditie en uithoudingsvermogen staan hierbij centraal. Omdat er getraind wordt onder begeleiding van een fysiotherapeut wordt er ook aandacht besteed aan blessurepreventie.

Om mensen kennis te laten maken met deze bootcamp organiseert Fysiotherapie Noordhuis op zondag 20 oktober een open les. Fysiotherapeute Jisca Docters: “Sporten is leuk! Wij willen mensen dan ook een afwisselende les laten ervaren die toegankelijk is voor iedereen”.

Praktische informatie

De gratis open les vindt plaats op zondag 20 oktober van 10.00 tot 11.00 uur. Na afloop staat er wat te drinken en te eten klaar. Het verzamelpunt is de COOP in Zuidbroek aan de Distelvlinderlaan 54. Opgeven kan door te mailen naar receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl o.v.v. de naam en het aantal personen.

Meer informatie

Meer informatie is te vinden op www.fysiotherapie-noordhuis.nl/outdoor-fit of mail naar receptie@fysiotherapie-noordhuis.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden