Muziekvereniging Kunst na Arbeid
Muziekvereniging Kunst na Arbeid (Foto: Onbekend)

Muziekfeest in Ugchelen

Ugchelen - Honderd jaar geleden, op 1 oktober 1919, werd in Ugchelen de eerste muziekvereniging opgericht. De Muziekvereniging Ugchelen gaat dat vieren met een groots Muziekfeest .

Waar en wanneer?
Zondag 10 november 2019 in Ugchelens Belang (Bogaardslaan 81 in Ugchelen) ’s morgens 11:00 tot ’s middags 16:00 uur.

Wat staat er op het programma?
Om 11 uur start het orkest van de MVU de dag met een feestelijk openingsconcert onder leiding van dirigent Bart van den Brink.

Schuyltamboers
Om 11.45 uur komen De Schuyltamboers om u hun vrolijke liedjes te laten horen en samen met de MVU spelen ze bekende marsen.

Flageolettes
Om 12.45 uur kunt u luisteren naar The Flageolet-tes: vier dames met diverse instrumenten en zang laten u genieten van vrolijke liedjes.

Meespeelconcert
Om 13.45 uur begint het meespeelconcert, waarvoor we alle grote en kleine kinderen uit Ugchelen en omgeving uitnodigen. Medewerking verlenen singer-songwriter Maud Wilms en accordeonist Henk van den Berg (ook allebei Ugchels). En je hoort het mysterieuze geluid van de Ugchelse Midwinterhoornblazers. Speel met ons mee!

In de pauzes
In de pauzes tussen de optredens maak je kans op mooie prijzen als je onze verkopers van hun loten afhelpt. En niet te vergeten: er is taart te koop om de middag extra feestelijk te maken!

Knap Eigen Wijs
Om 14.45 uur zingen de vrouwen van het Ugchelse vrouwenkoor Knap Eigen Wijs onder leiding van hun dirigent Marlies Tiemens.

Flageolettes
Om 15.15 uur komen de Flageolettes nog een keer terug met een half uur vrolijke klanken.

Afsluiting
Om 15.45 uur start het orkest van de Muziekvereniging Ugchelen met de finale. Drievoudig oud-MVU-dirigent Rob Dronkers heeft speciaal voor ons muziekfeest twee marsen geschreven, waarvan hij er hoogstpersoonlijk een komt dirigeren tijdens deze finale. Om 16.00 uur is het muziekfeest dan voorbij!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden