Ensemble En Suite
Ensemble En Suite (Foto: Ruud Knol)

En Suite zingt over de liefde

Apeldoorn - Op vrijdagavond 8 en zondagmiddag 10 november geeft het Apeldoorns Renaissance- en Barok ensemble En Suite een concert met het thema 'Amor ? Amour ! Love ? Liefde !'.

Wie wil niet weten van de liefde? Door de eeuwen heen wordt hierover gezongen.

Over het verlangen, over het genoegen, over het gemis of over de pijn van afscheid.

De koorleden van Ensemble En Suite zinent liederen uit de Renaissance en Barok. Begeleid door de instrumenten uit het ensemble. Kom ook luisteren! We zingen en spelen composities van onder meer Jacob Obrecht, Josquin des Prez, Sweelinck, Dowland om te eindigen met “Die Harmonie der Ehe” van Joseph Haydn. Eind goed, al goed.

Het concert op vrijdag 8 november zal plaatsvinden in de Goede Herderkerk, Asselsestraat 199 te Apeldoorn om 20.00 uur. Op 10 november is het concert om 15.00 uur in de Dorpskerk, Schoolstraat 16 te Voorst.

Voorafgaand aan het concert in Voorst kun je een wandeling maken onder leiding van een IVN Natuurgids in de omgeving van Voorst. Deze wandeling begint om 12.30 uur en kost € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee.

Kaarten voor het concert en de wandeling kunnen besteld worden via de website www.ensemble-ensuite.nl . Ze kosten € 10,00 in de voorverkoop via de website en € 12,00 aan de zaal. Kinderen tot 18 jaar betalen de helft.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden