Jubileum Amnesty International

Regio - Amnesty International Eerbeek bestaat veertig jaar. Zij vieren dit jubileum met een feestelijk avond met gastspreker Eduard Nazarski. 

In 1979 besloot een klein groepje inwoners uit Eerbeek een lokale werkgroep op te richten van Amnesty International. Dat dit een goed plan was heeft zich bewezen, de werkgroep draait inmiddels 40 jaar!

Alhoewel ieder had gehoopt dat een mensenrechtenorganisatie zoals Amnesty (opgericht in 1968) van tijdelijke aard zou zijn, is er helaas nog steeds veel werk te verzetten. Vandaar dat we het 40-jarig jubileum niet stilletjes voorbij laten gaan, maar op verschillende momenten juist de publiciteit zoeken. We beginnen groots met een jubileumavond op vrijdag 18 oktober met als spreker Eduard Nazarski, directeur van Amnesty International Nederland.

Kom ook luisteren naar de persoonlijke ervaringen van Nazarski en de werkwijze en resultaten van Amnesty International in Nederland!

Datum : vrijdag 18 oktober a.s.

Locatie : De Kruiskerk, Dr. Gunningstraat 27 te Eerbeek

Begintijd : 20.00 uur; zaal open 19.30 uur

Na afloop is er gelegenheid om met een hapje en drankje verder te praten. Ook zullen er marktkraampjes te bezoeken zijn van de Wereldwinkel, Unicef, de Kledingbeurs en natuurlijk Amnesty International.

Entree is vrij maar een gift mag altijd. Aanmelden graag vóór 15 oktober op info@eerbeek.amnesty.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden