Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn bijeen

Apeldoorn - Woensdagavond 27 november houdt de Vereniging van Natuurfotografen Apeldoorn (VNF-A) een bijzondere avond in Theater Orpheus te Apeldoorn. Prof.Mr. van Vollenhoven is aanwezig als speciale gast.

Op een 18 meter breed (!) projectiescherm laten (misschien wel de beste) fotografen van ons land hun fraaiste natuurbeelden zien. Net zoals tijdens   voorgaande edities wordt de bezoeker getrakteerd op haarscherpe beelden die de fotografen in binnen- en buitenland hebben gemaakt. 

Het thema voor deze avond is 'Dichtbij'. Vaak letterlijk dichtbij maar ook dichtbij het gevoel en dichtbij de natuur. Natuur blijft tenslotte fascineren en verwonderen. De boeiende presentaties in beeld en geluid tijdens deze openbare avond mogen   natuur- en fotografieliefhebbers niet missen.

Naast de fotolezingen is er een markt met fotobenodigdheden, reizen en boeken. Men kan deze voor aanvang en in de pauze bezoeken.  Locatie is het Theater Orpheus in Apeldoorn.  Toegangskaarten zijn vanaf nu te bestellen via openbareavond@vnf-apeldoorn.nl. Datum 27 november 2019, aanvang 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.00 uur. 

www.vnf-apeldoorn.nl
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden