Snelle presenteert nieuw album in Apeldoorn

Apeldoorn - Tijdens de herfstvakantie op woensdag 23 oktober komt Snelle naar de MediaMarkt in Apeldoorn om zijn nieuwe album 'Vierentwintig' te presenteren.

Snelle zal om 19 uur een aantal nummers zingen en na zijn optreden is er de mogelijkheid om het album te laten signeren en met Snelle op de foto te gaan. De toegang is gratis.

Het jaar 2019 kende voor Snelle een vliegende start. In januari verscheen zijn inmiddels Gouden EP 'Beetje Bij Beetje', een combinatie van harde lines, melodieuze zanglijntjes en een hoog meezing gehalte. De EP mocht op steun van onder andere Enzo Knol, Boef en Barend van Deelen rekenen, is al meer dan 70 miljoen keer gestreamd op Spotify en staat al méér dan 30 weken in de Album Top 10. De Dubbel Platina single 'Scars' stond 10 weken lang in de Top 10 van de Nederlandse Charts en was in de Top 20 van de Spotify Global Viral Charts te vinden. De opvolger 'Plankgas' met Frenna heeft inmiddels een Platina Status. 

Zijn meest recente wapenfeit 'Reünie' staat op #2 in de Nederlandse Top 40 en zelfs op #1 in de Spotify Top 50 en de Dutch Single Charts. Snelle's 'Beetje Bij Beetje' tour was compleet uitverkocht, voor de Grande Finale in de Melkweg in Amsterdam waren kaarten zelfs binnen 24 uur niet meer verkrijgbaar. Afgelopen zomer was Snelle op internationale zomertoer en stond hij op de grootste festivals. 

Op dit moment is de artiest druk bezig met zijn nieuwe album 'Vierentwintig', die dit najaar zal verschijnen. Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten! Het album bevat 14 tracks waarvan 11 nooit eerder verschenen.

Meer berichten