Ernst en Luim speelt blijspel Gezelschap Gevraagd

Apeldoorn - Toneelvereniging "Ernst en Luim" speelt in november weer een nieuw blijspel. Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november spelen zij 'Gezelschap Gevraagd', een komedie in 3 bedrijven geschreven door Marijke Cromvliet. 

Sinds Ernst Brand gepensioneerd is, heeft hij alle levenslust verloren. Buurvrouw Drieka loopt hem met alles achterna en zet samen met haar man een advertentie om gezelschap, teneinde Ernst te activeren. Hij ontvangt een stel wonderlijke mensen, die hem een rustige zittende hobby zouden moeten aanreiken. Dit loopt totaal uit de hand. 
Er breekt een opwindende week aan, waarin Ernst leert motorrijden, volksdansen en bijna uit zijn huis wordt gezet. Madam Halogeen, de helderziende helpt hem een handje. 

De voorstellingen zijn op vrijdag 1 en zaterdag 2 november om 20 uur in Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81 in Ugchelen. De zaal is open om 19.15 uur. De entree is zes euro. Bestel kaarten alvast via toneelernstenluim@outlook.com of via https://toneelernstenluim.nl/kaarten-reserveren/.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden