Schilderen en tekenen bij Stichting 'kLEEF!

Apeldoorn - Het leven met kanker is voor iedereen anders: sommige mensen praten er over, anderen juist weer helemaal niet. Schilderen kan een manier zijn om je te uiten, even je hoofd leeg te maken of afleiding te hebben. Of om even tijd voor jezelf te hebben en met iets anders dan ziekte of behandeling bezig te zijn. Onder leiding van professionele en betrokken docenten zijn twee schilder/ teken/aquarelleer groepen met elkaar aan het werk bij inloophuis Stichting 'kLEEF! Beide groepen komen wekelijks bij elkaar; de docenten zijn er om de week.

De dinsdagochtendgroep wordt begeleid door docente Bettina Regeling. Bettina is in Paraguay, Zuid-Amerika, geboren, daar afgestudeerd aan de Universiteit van Architectuur, Ontwerp en Kunst en in 2004 verhuisd naar Apeldoorn.

De vrijdagochtendgroep wordt begeleid door docent Stephan Peters. Stephan is in 1993 cum laude afgestudeerd aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam en sinds 2006 werkzaam bij Stichting 'kLEEF!

In een ontspannen sfeer, werkend met verschillende materialen, maakt een ieder zijn eigen werk. Er zijn geen basisvaardigheden nodig. Iedereen kan schilderen, tekenen of aquarelleren.

Aanmelden kan via telefoonnummer (055) 576 26 76, of mail info@stichtingkleef.nl of door binnen te lopen aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.

Wat: schilderen en tekenen

Wanneer: u kunt op ieder moment beginnen

Waar: inloophuis Stichting 'kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn

Wie: voor mensen die kanker hebben

Kosten: afhankelijk van wanneer u start

Aanmelden: via telefoonnummer (055) 576 26 76, of mail info@stichtingkleef.nl of loop binnen aan Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn.

Meer berichten