Ben Heart Foundation houdt "Friends for Friendsdag"

Apeldoorn - Let us try to make another world. Met deze prachtige woorden zet de Ben Heart Foundation, opgericht en geleid door Ben en Ineke Kratzsch, zich in voor kleinschalige projecten ten behoeve van kinderen/alleenstaande moeders op Bali. Sinds de oprichting in 2003 zijn er door de stichting al vele projecten gerealiseerd.

 Het jaar 2019 staat in het teken van het realiseren van een nieuw dak voor het Kinderhuis "Grace". De opbrengst van de jaarlijkse "Friends for Friendsdag" komt geheel ten goede aan het dak en de foundation. Deze "Friends for Friendsdag" wordt dit jaar gehouden op zondag 27 oktober van 14.00 – 19.00 uur in De Stolp, Violierenplein 101 in Apeldoorn.

Wie komt, beleeft een geweldige middag met live-optredens van: allroundband Hot News, duo Ginger, entertainer-zanger Ben Heart, dansgroep Hawaian Fantasy, showdanser uit Bali Edy Ketut en een mystery guest", bekend van radio en TV. 

Er wordt een film getoond over het werk dat verricht is op Bali in de afgelopen maanden. Er zijn kraampjes met Indische snuisterijen en men kan genieten van heerlijke Indische gerechten. Toegangskaarten zijn te reserveren via Faceboo, tel. 06-20 03 82 15 of per e-mail inekekratzsch@gmail.com. Dresscode advies is: rood.

Meer berichten