Kringloop de Waterlelie steunt kerstdozenactie ADRA Nederland

Loenen - ADRA Nederland verstuurt ieder jaar in samenwerking met ADRA België en ADRA Duitsland maar liefst 45.000 kerstdozen naar Oost-Europa! Ook dit jaar krijgen kinderen uit diverse landen in Oost-Europa een kerstdoos.

De kerstdozen uit Nederland zijn dit jaar bestemd voor kinderen met een beperking en bijzondere ziektes, weeskinderen, kinderen in pleeggezinnen en Roma-kinderen in Bulgarije. Er is nog steeds een groot aantal kinderen dat in armoede leeft of het risico loopt op armoede. Dit zijn meestal kinderen die uit een groot gezin komen en/of met verzorgers die te weinig geld en inkomsten hebben om voor hen te zorgen. Dit jaar willen we deze kinderen en hun families via de kerstdozenactie sociaal en economisch ondersteunen. Samen bezorgen we deze kinderen een geweldig kerstcadeau en een onvergetelijke kerst.

Hoe kan je mee doen? Koop een lege doos voor €5 (word gebruikt voor doos en transportkosten) en vul deze met de aangeven spullen. Elke goed gevulde doos wordt na controle beloond met €5 shoptegoed in de Kringloop als dank voor je bijdrage. Let op: De doos inleveren kan tot en met 14 november bij Kringloop de Waterlelie, Hameinde 13, Loenen.

,,Ik steun de actie omdat ik het mooi vind dat met een relatief klein gebaar per persoon, zoveel kinderen blij kunnen worden gemaakt. Kinderen van hier leren daarnaast dat ze iets kunnen betekenen voor een arm of ziek leeftijdsgenootje en dat welvaart niet overal vanzelfsprekend is'', aldus Gabriëlle Berger van Kringloop de Waterlelie. 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden