Openbare lezing Odd Fellows Apeldoorn: Het is niet wat je bent maar wie je bent

Apeldoorn - Op dinsdagavond 12 november houden de Odd Fellows Apeldoorn onder de noemer Odd Associates een lezing.

Deze maakt deel uit van een serie van 8 open avonden voor belangstellenden die geïnteresseerd zijn in het doen en laten van de Odd Fellows. De lezing wordt gehouden door Gerrit-Jan de Nooij heeft als titel:

-Het is niet wat je bent, maar wie je bent-

Het zijn woorden van Gerrit-Jan de Nooij die ons deze avond zal meenemen in zijn uitermate turbulente leven. De titel van deze lezing had ook heel anders kunnen zijn. “Van verpleegkundige tot internationaal zakenman” of “Van bolderkarren verkoper tot entrepreneur in de medische industrie” of “Van auteur en uitgever tot DGA”. Het is allemaal op Gerrit-Jan van toepassing. Wat drijft deze man in zijn enorme gedrevenheid om iets voor anderen te betekenen? Vanavond zal hij daarover vertellen. En daarbij worden we zeker wat wijzer op medisch gebied maar vooral ook wijzer over de innerlijke drive van deze spreker en dat heeft weer alles te maken met zijn Odd Fellowship en dat van zijn vader. Het belooft een inspirerende avond te worden.

De bijeenkomst vindt plaats in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn en begint om 20:00 u; inloop vanaf 19:30 u. De toegang is gratis en na afloop is er volop gelegenheid tot discussie onder het genot van een hapje en een drankje. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Het tempo van onze maatschappelijke ontwikkelingen ligt hoog. Het kost moeite en veel extra inspanningen om dit tempo bij te houden. Juist dan voel je bij jezelf de behoefte om even uit deze maalstroom te stappen en tijd vrij te maken voor bezinning. Ook dat lukt niet altijd, zeker als er sprake is van een structureel verband.

Voor degenen die tijd kunnen vrijmaken voor ontmoeting en inspiratie kennen we het associate programma. Dit bestaat uit 8 bijeenkomsten per jaar m.u.v. de maanden juli, augustus en december. Het is een vrij toegankelijk programma voor iedere geïnteresseerde. Tijdens deze bijeenkomsten houdt één van onze leden een inleiding over een voor hem of haar belangrijk onderwerp, gerelateerd aan de huidige maatschappelijke ontwikkelingen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden