Openbare Lezing Odd Fellows: Leer je eigen dromen verstaan

Apeldoorn - Iedereen droomt elke nacht drie tot vier maal intensief. Op het moment dat je daar aandacht aan geeft, ga je de dromen gemakkelijker onthouden. Dromen – ook nachtmerries – blijken dan een grote hulp te zijn voor je leven.

Op 21 november houden de Odd Fellows een avond over hoe je eigen dromen te verstaan. De lezing wordt verzorgd door Maarten van Rootselaar en wordt gehouden in het Odd Fellowhuis, Violierenplein 101 te Apeldoorn; aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Toegang is gratis.

Wanneer je je eigen dromen verstaat, opent zich een rijke informatiebron voor je. Je realiseert je bijvoorbeeld dat je echt aandacht aan iets moet geven. Of je krijgt helder voor ogen, voor welke keuze je in je leven staat. Het kan zijn dat je een schaduwzijde van jezelf ziet en ontdekt welke kwaliteit in jou tot uitdrukking wil komen.

Tijdens de presentatie laat Maarten van Rootselaar je verschillende ingangen zien om een droom te onderzoeken. Het is mogelijk om een eigen droom in te brengen. Je herkent tijdens de avond ook thema’s in de dromen van andere deelnemers. Dromen zorgen er voor dat je in contact komt met wie je in wezen ten diepste bent. Maarten heeft een rugzak aan ervaring over hoe je met een droom kunt werken en voelt goed aan wat deze dromen te vertellen kunnen hebben.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden