Een rondweg door mijn hart, nieuw boek van Peter Kamphorst uit Apeldoorn

Apeldoorn - Op vrijdag 4 oktober is het nieuwe boek 'Een rondweg door mijn hart - Een reis naar de stilte' van Peter Kamphorst verschenen. Deze gedichtenbundel wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Een rondweg door mijn hart neemt jou mee op reis. Met de ogen van Peter zie jij zijn wereld en al wat die wereld te bieden heeft. Verleden, heden en toekomst komen allemaal aan bod. Je duikt in een wereld van menselijke emoties en ervaringen die nu de jouwe worden. Een reis van hoop en tederheid, van verdriet en geluk. Liefde is in dit boek de stille, stuwende kracht die alsmaar blijft bestaan. Hier, waar het kleine goede leven dikwijls wint van de grote kwade dood. Een gedichtenbundel die je even stil laat staan en stil laat zijn.

Peter Kamphorst komt uit Apeldoorn en woont daar gelukkig samen met zijn vrouw. Hij schrijft sinds zijn vroege kinderjaren al gedichten, verhalen en boeken. Van deze drie zijn de gedichten het talrijkst. In zijn gedichten is hij op zoek naar de pathos, het gevoel dat hij wil overbrengen op de lezer. Thema's die dicht bij hem staan komen geregeld terug. Thema's zoals hoop, liefde en tederheid. Eigen ervaringen en die van anderen wisselen elkaar in zijn woordendans af. Met een rotsvast geloof in het idee dat woorden de wereld kunnen verbeteren. Maar dat wij daar wel zelf mee aan de slag moeten.

Meer berichten