MeetupApeldoorn geeft met Smartcity / 5G bijeenkomst inwoners stem

Apeldoorn - Op 2 oktober om 20.00 uur organiseert MeetupApeldoorn ism de Gemeente Apeldoorn een bijeenkomst op het onderwerp Smartcity in het ACEC om 19.30 uur.

Het bekende concept van 3 pakkende gastsprekers zal ook dan weer gaan plaatsvinden. Om juist samen en bottomup met inwoners en Gemeente op dit technologische onderwerp op te trekken vindt de MeetupApeldoorn van belang. Hoor en wederhoor met oog voor kritische kanttekeningen is noodzakelijk voor een goede ontmoeting op dit dossier. Want met de invoering van 5G veranderd er nogal niet wat op de diverse gebieden als privacy, data, straling. MeetupApeldoorn nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn, mee te praten en beslissen over ook uw toekomstige technologische veranderingen die Smartcity met zich mee gaat brengen.

Gastsprekers zijn: Jan Willem Wesselink van Futurecity, Hugo Schooneveld deskundige op het gebied van straling en Douwe Schmidt van TADA. Zij richten zich o.a. op normen en waarden in het gebruik van data. U mag van MeetupApeldoorn een kritisch tegengeluid horen zoals u dat van ons gewend bent. Zien wij u dan? Kaarten zijn gratis te bestellen via deze link.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden