Speciale koopjesdagen in ReShare Store Apeldoorn

Apeldoorn - De ReShare Store, aan de Brinklaan 134, Apeldoorn, is dé plek om mooie en betaalbare kleding te scoren.

Zeker tijdens de koopjesdagen van 24 t/m 28 september: dan betaal je als klant maar € 1 voor geselecteerde damesitems. Mensen die via Humanitas, AZC Apeldoorn, Decato, Voedselbank Apeldoorn of Schulphulpmaatje een stempelkaart hebben ontvangen, kunnen zelfs drie geselecteerde items gratis meenemen.

De aangesloten organisaties helpen elk op hun eigen manier mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. ReShare Store steunt hen in hun werk en zet mensen die zij helpen ook in het zonnetje. 

De eigentijdse, frisse tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils verkoopt kwalitatieve tweedehands en vintage kleding voor een kleine prijs aan mensen die weinig te besteden hebben, maar ook aan mensen die tweedehands kopen uit milieuoverwegingen of omdat ze iets unieks willen. De ReShare Store hoopt – onder meer met de koopjesdagen - dat de winkel steeds beter vindbaar wordt, met name voor mensen die lastig de eindjes aan elkaar kunnen knopen. 

Met de opbrengst van de ReShare Store kan het Leger des Heils mooie dingen doen. Zo komt het geld ten goede aan het hulpaanbod van de organisatie. Daarbij is de winkel ook lokaal betrokken. Terry Tervoert, Floormanager van ReShare Store Apeldoorn: "We geven regelmatig cadeaubonnen weg via de Voedselbank en het Leger des Heils waarmee zij mensen die het echt nodig hebben nieuwe kleding kunnen geven. Zo kunnen we als ReShare Store dus ook echt iets betekenen in Apeldoorn".

De ReShare Store in Apeldoorn is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Tijdens openingstijden kunnen bezoekers ook hun oude kleding doneren. Kijk voor meer informatie over de ReShare Store op www.resharestore.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden