Jeanneke Bruning, coach
Jeanneke Bruning, coach

Workshop grip op stress

Apeldoorn - Dinsdagavond 15 oktober geeft Jeanneke Bruning (gecertificeerd CSR stresscoach) een workshop “Grip op Stress” in Het Kristal, Distervlinderlaan 200,7323 XB Apeldoorn. De kosten van de ze workshop zijn € 25,00. Hiervoor krijgt iedere deelnemer behalve de workshop, ook een individueel coachingsgesprek van 30 minuten en alle informatie digitaal toegestuurd.

Heb jij het gevoel dat je teveel ballen in de lucht moet houden? Dat je niet echt kunt genieten van leuke dingen? Mis je de balans in je leven? Loopt je hoofd over?

En wil je juist meer balans in je leven; meer dingen doen waar je echt energie van krijgt; beter je grenzen aan geven en weer vrolijk in het leven staan?

Geef je dan op voor deze workshop.

In deze workshop gaan we in op wat “stress” nu precies is. Stress is een woord dat overal voor gebruikt wordt , maar wat is nu precies stress? Wat gebeurt er in je lijf wanneer je stress ervaart?

Wat zijn de positieve kanten aan stress en wat gebeurt er wanneer je teveel stress hebt.

Ook gaan we in op de kenmerken van “teveel” stress, welke zijn dat en welke herken jij bij jezelf. Ieder mens is uniek dus ook uit stress zich bij iedereen anders.

De handvatten om om te gaan met stress en weer te ‘ont-stressen’ worden zeker niet vergeten.

Aangezien stress bij iedereen anders is en de situaties waarin je stress ervaart ook bij iedereen anders is, krijgt iedere deelnemer ook een individueel coachingsgesprek. Hierin kan ik aansluiten bij wat voor jou het meeste stress op levert en wat je hierin zou kunnen doen.

Opgave voor de workshop kan via info@jeannekebruningcoaching.nl of via 06 46346032

Meer informatie over Jeanneke Bruning en stress coaching kun je vinden op www.jeannekebruningcoaching.nl

Meer berichten