Nettenfabriek opent haar deuren!

APELDOORN - Op zaterdag 28 september opent de Nettenfabriek vanaf 16:00 uur feestelijk haar deuren met een openingsfestival.

Na jaren van weinig bedrijvigheid, hebben zich sinds kort namelijk acht nieuwe bedrijven in de Nettenfabriek gevestigd. Het is een mix van verschillende soorten Apeldoornse ondernemers. Van lunchroom tot DJ-school, kleine drukkerij, superfood van Hollandse bodem, babyfotograaf, ontwerper, illustrator en bloemen-werkplaats. Ontdek het tijdens het openingsfestival!

De ondernemers vormen samen de invulling voor een van de grote hallen. De invulling heeft als doel om de plek nieuw leven in te blazen en de creativiteit in Apeldoorn aan te wakkeren. Door het open karakter van de hal is de industriële sfeer van het gebouw goed zichtbaar en zie je in één oogopslag wat er allemaal gebeurt. Naast de huidige acht ondernemers zijn er nog enkele vierkante meters beschikbaar voor andere mooie lokale initiatieven.

Niet alleen de hal wordt ingevuld; ook het aanliggende plein krijgt een nieuw gezicht. Sinds enkele maanden staan de oude Nettenfabriek-letters weer op de gevel. Daar komt binnenkort een groot street art kunstwerk bij, van maar liefst dertig meter lang! Ook krijgt het plein nieuwe verlichting, nieuw groen, kunst en zitplekken. De perfecte plek voor gezelligheid.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden