Dikke banden races op het Marktplein Apeldoorn

Apeldoorn - In aanloop op het EK Baanwielrennen organiseert Libéma Profcycling in samenwerking met AR&TV de Adelaar op woensdag 25 september voor kinderen van 4 t/m 12 jaar oud Dikke Banden Races & Loopfietsraces. Het Marktplein zal tussen 15:00 en 18:00 vol staan met leuke activiteiten.

Met de races willen we je enthousiast maken voor het fietsen. In deze laagdrempelige wedstrijdjes op een afgezet parcours waan je jezelf een echte wielrenner. Deelname is gratis en alle deelnemers ontvangen een T-shirt en medaille! Naast de races is er ook het Decathlon Sportplein, een pumptrack en zijn er diverse (ex)wielrenners aanwezig waaronder Olympisch kampioen Elis Ligtlee.

Voor meer informatie over de dikke banden races en aanmelden ga je naar https://ekbaanwielrennen.nl/dikkebandenrace/

Het EK baanwielrennen in Apeldoorn van 16 tot en met 20 oktober is voor de sporters een belangrijke tussenstop op weg naar de Olympische Spelen. Er zijn punten te verdienen die recht geven op startplaatsen voor Tokyo 2020. Wil je de Nederlandse baanrenners zelf in actie zien? Koop dan kaarten voordelig online je tickets voor het EK Baanwielrennen in Omnisport Apeldoorn.

Meer berichten